Samenwerken?

Zorgtvooronsmoeder vzw werd in 2023 opgericht door zeven zorgmama’s en wil een (lotgenoten)community vormen voor ouders van kinderen met extra zorgnoden.

Find your tribe, love them hard. Dat klinkt belachelijk mooi op een Pinterest tegeltje, in de praktijk lijkt die tribe voor zorggezinnen toch minder binnen handbereik te liggen. Dankzij onze interactieve #zvomkaart en #zvomchat whatsapp community kunnen zorgouders met andere zorgouders (in de buurt of met dezelfde diagnose) in contact komen.

Laat je zeker niet misleiden door onze naam, want we zorgen niet alléén voor moeders! Ook voor de vaders, broers en zussen wordt er gezorgd! Bovendien richten we ons bewust niet alleen tot zorgouders, maar informeren en sensibiliseren ook graag vrienden, familie en professionals. Want waar een omgeving is die begrijpt voelt simpelweg iedereen zich gedragen. 

Verhalen geschreven voor en door zorgouders lees je op onze blog, voor velen een feestje van (h)erkenning! Je kan ook luisteren naar interessante podcasts of snuisteren in onze boekenkast. Van digitale kennismaking tot live ontmoeting, op onze #zvomdates leren zorgouders mekaar pas écht kennen. Van een kleine koffieklets tot een groot zorgouderevent, verbinding is key.

Waarom wij jouw steun concreet nodig hebben?

Enkel met voldoende marketingmateriaal kunnen we ZVOM vzw ook écht op de kaart zetten!

 • Flyers, affiches en ander drukwerk
  voor 50€ laten we 1.000 flyers drukken
  voor 65€ laten we 1.000 postkaartjes drukken die we samen met onze buttons opsturen
  voor 80€ kopen we 200 enveloppen aan om onze buttons in te verzenden

  voor 143€ kopen we 100 postzegels aan, zodat zorgouders geen postzegelvergoeding meer hoeven te betalen bij de aanvraag van een button
  voor 150€ laten we 500 affiches drukken
 • Hosting website en kost domeinnaam
  voor 300€ is onze website één jaar lang up and running
  voor 250€ is onze boekhoudsoftware voor één jaar betaald
 • Buttons om uit te delen op events
  voor 210€ laten we 500 buttons produceren
  en voor 390€ zijn dat er 1.000!
 • Promomateriaal voor extra zichtbaarheid
  en als jullie héél gul zijn dan is de sky misschien niet the limit, maar kunnen we wel nog roll-up banners, spandoeken, vlaggen, gepersonaliseerde totebags, … aankopen en niet te vergeten ook het standgeld om op beurzen te kunnen staan ter beschikking hebben, vaak erg prijzig voor een kleine vzw met grote ambitie 😉

Graag willen we op termijn ook eigen zvomevents organiseren en dromen we luidop van onze eigen webshop!

Zo kan je zvom vzw steunen:

 • Je organiseert een eigen actie of event waarvan de opbrengst (deels of integraal) naar onze vzw gaat
 • Je verkoopt een (aan ZVOM vzw gelinkt) product en schenkt per verkocht item een deeltje van de opbrengst aan ons
 • Je stelt jouw locatie ter beschikking
 • Je organiseert samen met ons een leuke giveaway (of andere fijne samenwerking) waardoor jouw bedrijf bij ons in de kijker komt te staan 
 • Je trakteert elke werknemer van je bedrijf of lid van je vereniging op een virtueel ZVOM koffietje
 • Je doneert je gift rechtstreeks op ons rekeningnummer: BE44 0689 4987 4345 (Op dit moment kunnen we helaas (nog) geen fiscale attesten uitreiken) 

De werking van onze vzw is volledig afhankelijk van giften en donaties. Dankjewel alvast dat we dankzij jouw steun kunnen blijven verbinden, blijven ontmoeten, maar vooral ook blijven bestaan!

Nog een ander idee? Shoot!