Steun ons

Als beginnende vzw zijn we ambitieus en hebben we grootse plannen. Zorgouders samenbrengen is onze core business en graag organiseren we ook eens een écht #zvomevent. De werking van onze vzw is volledig afhankelijk van giften en donaties. Dankjewel alvast dat we dankzij jouw steun kunnen blijven verbinden, blijven ontmoeten, maar vooral ook blijven bestaan!

Steun waarmee we die wilde plannen misschien ook echt kunnen realiseren! Doneren kan al vanaf een heel klein bedrag (voor wie wil steunen, maar niet veel kan missen) en via verschillende platformen.

Maar je kan ons ook altijd steunen door iets te kopen waarvan de maker een deeltje van de opbrengst aan onze vzw schenkt. Ideeën voor leuke samenwerkingen of giveaways zijn trouwens altijd meer dan welkom. Ken of ben je een bedrijf, vereniging, serviceclub… en wil je graag met ons samenwerken? Lees dan hier hoe dat kan!

Dankjewel alvast! 🫶

Met een koffietje

Trakteer ons op een laagdrempelige manier (vanaf 5€) op een koffietje. Want zo begon het bij ons allemaal. Je hoeft niet te registreren (enkel je emailadres achter te laten) en je kan betalen met PayPal en Bancontact. 

Via Payconiq

Maak snel en gemakkelijk een bedrag naar keuze over via Payconiq. Scan deze QR code met je telefoon of klik op onderstaande knop. Je kan ook altijd overschrijven op ons rekeningnummer, kopieer het hier en plak het in je bankapp.

BE44 0689 4987 4345

Via PayPal

Maak snel en gemakkelijk een bedrag naar keuze over via je PayPal account. Scan deze QR code met je telefoon of klik op onderstaande knop.

Via Trooper

Steun onze vereniging het hele jaar door wanneer je online shopt. Zonder dat het jou ook maar één cent extra kost! Gewoon eerst even langs Trooper passeren!

Met een #zvomtshirt

Per verkocht t-shirt (kies zelf je kleur tshirt én garen voor het ZVOM-embleem) schenkt Lies van Sunny Side Up 3€ aan onze vzw! Waar zijn al die trotse ambassadeurs hier?

Met een fotoshoot

Als jullie bij Gewoon Wij – Fotografie een gezinsfotoshoot boeken met de code ‘zorgtvooronsmoeder’ (te vermelden onder ‘opmerkingen’) dan gaat er 15% van die boeking naar onze vzw! Deze actie loopt één jaar (tot 31/08/2024).

Met een popje van geluk

Sleutelhanger met gelukspopje van Strikiez. Deze popjes hebben een houten buikje met daarop het zvom logo, aan de andere kant kan een naam naar keuze gelaserd worden.

Met een #zvomkopje

Per verkocht kopje van 30€ schenkt Florence van Atelier 30 5€ aan onze vzw! Ideaal om te geven, maar nóg mooier om te krijgen!