#ZV♡MCAFÉ

Een easy peasy stappenplan voor het organiseren van jullie eigen #zvomcafé zeiden jullie toch hé? Well, we’ve got you covered. Kom je binnenkort graag gezellig kletsen met andere zorgouders bij jou in de buurt? Wel, zó krijg jij dat zelf voor mekaar:

  1. Bepaal de locatie! Van een leuke (koffie)bar tot een gezellig cafeetje. Van de plaatselijke parochiezaal tot (waarom niet?) je eigen living. 
  2. Kies een datum, start- en einduur.  
  3. Jij bepaalt vooraf zelf hoeveel deelnemers je (in samenspraak met je locatie) uitnodigt. 
  4. Je vult al deze gegevens in op ons online registratieformulier
  5. Wij zetten jouw #zvomcafé op onze interactieve #zvomkaart en op de #zvomdates eventpagina. We kondigen ze ook aan in de #zvomchat Whatsapp community, in onze nieuwsbrief en op onze socials.  
  6. Via een ticketlinkje kopen alle deelnemers een (gratis) ticket, zo weet je op voorhand hoeveel volk je mag verwachten en kan je dit ook doorgeven aan je bar/café/zaal. 
  7. Je krijgt vooraf een zvom-pakketje opgestuurd met buttons en flyers om uit te delen aan alle babbelgasten én een leuke attentie voor jou als gastvrouw/firestarter. 
  8. We sturen ook een digitale gepersonaliseerde affiche, die je zelf en zoveel je maar wil kan printen op A4-formaat. 
  9. Jullie kunnen al kennismaken vooraf of nababbelen achteraf in jullie eigen #zvomchat groepje in onze eigen Whatsapp community!
  10. Tijdens de avond zelf zorgt onze #zvomplaylist op Spotify voor de perfecte muzikale ondersteuning.  

Jullie zorgen voor de gezellige gesprekken, de decadente decibels en de krachtige kwetsbaarheid. En heel misschien wel ook voor een beetje everlasting vriendschap! Who’s in?