We zijn met zeven en gedreven.

En plots kleurt het leven oranje-lila. The holy seven, de zeven schoonheden, een vrouw met ballen voor iedere dag van de week.

‘Ze zijn met zeven en gedreven’: Sarah, Saar, Ellen, Siri, Jolien, Hanne en Eline. Voor wie het nog niet zou weten: we hebben een vzw opgericht.

ZORGT VOOR ONS MOEDER

Naast goede vriendinnen bleken we toevallig ook de beste zorgouders te zijn

De verwekking vond plaats ergens tussen pot en pint, vanuit signalen die door andere zorgmoeders naar ons toekwamen; “Hé, wat een leuke bende zorgmoeders zijn jullie”, “Jullie zijn zo schoon samen”, “Ik wil ook wat jullie hebben, maar weet niet hoe eraan te beginnen”…

Founder: Sarah. Ondernemend als ze is, zag ze in die vragen en berichten een duidelijke nood aan verbinding tussen zorgouders. Een platform om zorgouders met elkaar te connecteren leidde tot een mooie zwangerschap.

Er werd gedacht, bedacht, uitgevoerd. Krachten werden gebundeld, ideeën werden concreet. Het plan werd een doel, het doel werd realiteit: ‘Zorgt voor ons moeder’, #zvom, werd geboren.

Een schoon kind (al zeggen we het zelf). Eentje die we met veel zorg en liefde de wereld insturen, de schoot inwerpen om gevoed en gekoesterd te worden. En zoals dat gaat met vzw’s, zeker die kleine baby’s die nog ten volle moeten groeien, kunnen we wat steun gebruiken.