Dat ik het nodig heb

13/04/2022gastblog

Terwijl hij in Normandië de tijd van zijn leven heeft, en daar op vadrouille met de camper zo van die echte ‘childhood memories’ afstreept, doet deze moeder wat ze vroeger altijd vergat te doen. Aan zichzelf denken.

Dat ik er niet ben als hij me nodig heeft, daar kan ik van wakker liggen. Dat hij er niet is als ik hem nodig heb, daar ligt al helemaal niemand wakker van.

Ik heb mij lang weggecijferd omdat ik dacht dat ik het extra goed moest doen voor hem. Omdat ik ervan overtuigd was dat alleen ik het beste wist wat voor hem het beste was. Silly me, iedereen weet nu ondertussen toch wat voor jouw kind het allerbeste is!

Ik heb zo de slechte gewoonte om alleen maar te (re)start to runnen als ik mij goed voel. Ik bond deze week al één keer mijn loopschoenen aan en vandaag smaakt alweer naar een beetje meer! *insert speekselmedaille voor mezelf*

Dat ik het nodig heb. Zo af en toe eens niet voor hem maar des te meer voor mezelf te kunnen zorgen. Ik zonder hem. Hij zonder mij. Want wij worden daar allebei een beter mens van. En soms ook wel behoorlijk blij.


Dat alleen ik het beste wist wat voor hem het beste was
door Sarah van @vanhokjesnaarhartjes

Geef een reactie